портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відокремленим підрозділом Національної молодіжної ради України у Донецькій області проведено установчі збори

Опубліковано 05 лютого 2019 року, 15:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

3 лютого 2019 року в м. Слов’янськ у молодіжному центрі Платформа Ініціатив "Теплиця" новоствореним відокремленим підрозділом Національної молодіжної ради України у Донецькій області проведено установчі збори. 

Відокремлений підрозділ в Донецькій області став шістнадцятим регіональним осередком Національної молодіжної ради України. 

До складу відокремленого підрозділу увійшли громадські організації "Альтанка", "Альтернатива", "Ґрунт", Zaходи /"Заходи", "Молодь Сходу України", "Майстерня ідеї", Платформа Ініціатив "Теплиця", "Твій формат", "Український патріотичний рух Донбасу", "Чарівні руни" та "Слов'янський культурний центр "Задзеркалля". 

Під час установчих зборів голосуванням офіційних делегатів організацій було обрано голову відокремленого підрозділу, секретаря та раду. 

Участь у заході також прийняла заступник директора департаменту – начальник управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лілія Золкіна.