портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відзначення 25-ї річниці незалежності України та дня Державного прапора України в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей

Опубліковано 25 серпня 2016 року, 15:20

З 17 серпня 2016 року в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі проводили заходи з нагоди відзначення  25-ї річниці незалежності України та Дня Державного прапора України.

Вихованці в закладах брали участь в інформаційно-просвітницьких бесідах «Соборна, вільна, неподільна моя Україна», «Наша країна – європейська держава». Переглядали та обговорювали  відеоматеріали та соціальні ролики «Запали в собі вогонь патріотизму», «Я візьму той рушник».  

Вихователі провели з дітьми виховні години «Майбутнє України в наших руках», «Живи і міцній, українська державо», «З Україною в серці» «Маленьким українцям про державні символи», «Хай у серці кожної дитини живе любов до України!».

Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків «Моя Батьківщина-Україна», «Рідна моя Україна», «Державна символіка України», також вихованцям центрів було запропоновано оформити тематичні стенди «Ради тебе, Україно, мислю і творю».

У центрах соціально-психологічної реабілітації дітей Торецька, Слов’янська та Добропілля були проведені спортивні змагання «Козацькі забави», «Спритні та сильні», «Хай із козачка виросте козак».   

centry centry1 centry2 centry3 centry4 centry5

Служба у справах дітей облдержадміністрації