портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вихованці інтернатних закладів Донеччини отримали подарунки від Донецької ОДА

Опубліковано 01 червня 2020 року, 14:05

Вихованці санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто», Парасковіївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №40, Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №7 отримали подарункові набори від Донецької ОДА. У складі наборів: футбольні та волейбольні м’ячі, настільні ігри, набори для живопису, арт-подушки «Антистресова розмальовка». Також для діточок влаштували святкову програму із розважальними іграми, танцювальними та музичними виступами. Всі заходи відбулись із дотриманням карантинних вимог. 

Заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна вручила дітям подарунки та привітала зі святом. 

«Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Ми завжди повинні зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце. Дорогі діточки, ми дуже любимо вас і хочемо, щоб у вас було радісне й безхмарне дитинство. Щоб усі діти, щохвилини, щодня, були радісними і щасливими, відчували тепло, ласку і турботу», - наголосила  Юлія Костюніна.

Також вихованців інтернатних закладів привітали радник патронатної служби голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук та  директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева.