портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вихованці закладів позашкільної освіти Донецької області долучилися до заходів у межах Тижня дорожнього руху

Опубліковано 19 листопада 2021 року, 17:45 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Низку тематичних заходів провели для вихованців закладів позашкільної освіти Донецької області у межах обласного Тижня дорожнього руху, який відбувся з 15 по 21 листопада 2021 року.

Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості ініціював проведення онлайнової вікторини «Дорожні знаки знаємо і правила вивчаємо», відеолекторію «Я – учасник дорожнього руху», відеокруїзу «Безпечна дорога», майстеркласу з виготовлення виробів із стрічки, що відбиває світло, «Будь помітним на дорозі!»

Учнівська молодь Донеччини взяла активну участь в обласних заходах, що проводилися в онлайновому форматі: артвернісажі «Твій друг – дорожній рух» та фоточеленджі «Безпека в автомобілі». 380 вихованців закладів позашкільної освіти області розмістили світлини та відео на сторінці «Позашкілля Донеччини» у соціальній мережі «Фейсбук» з пропагуванням дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки в автомобілі.

На сайті Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості та на сторінці закладу у соціальній мережі «Фейсбук» розміщено посилання на тематичні мультфільми: «Небезпека використання мобільного телефону всіма учасниками дорожнього руху», «Пристебни пасок безпеки!», «Швидкість – це не гра!», рекомендовані для перегляду Міністерством освіти і науки України в межах Національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

Проведені заходи сприяли залученню дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.