портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Випускники Краматорська і Слов′янська отримали найвищі бали на ЗНО з хімії

Опубліковано 29 липня 2020 року, 14:30

Двоє випускників з Донецької області набрали найвищі 200 балів за результатами тестування зовнішнього незалежного оцінювання з хімії.

Нагадаємо, що тестування зовнішнього незалежного оцінювання з хімії відбулося в 3 підготовлених пунктах міст Краматорська та Маріуполя 17 липня. У тестуванні брали участь 495 осіб з Донецької області.

За підсумками ЗНО найвищий результат продемонстрували Дар’я Гармаш, випускниця Краматорського закладу загальної середньої освіти № 22 з профільним навчанням імені Миколи Миколайовича Крупченка Краматорської міської ради (учитель Вікторія Рудика) та Дмитро Лещинський, випускник Слов'янського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Слов'янської міської ради Донецької області (учитель Марина Хохлова).  

Зазначимо, що на рахунку Дар’ї Гармаш це друга найвища рейтингова оцінка під час ЗНО, 200 балів вона також отримала за результатами ЗНО з математики.

Раніше повідомлялося, що максимально можливу кількість балів набрали сім майбутніх абітурієнтів, що складали у Донецькій області ЗНО з математики, та двоє – на ЗНО з фізики. 

Кращі результати ЗНО з англійської мови, історії України та біології мають 4 учасники з Донецької області.

Донеччина пишається своїми випускниками, перед якими сьогодні відкриті всі шляхи.