портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Музичні програми, лекції, навчання, зустрічі організовуються хабами Донеччини

Опубліковано 13 листопада 2023 року, 10:36 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У центрі підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м. Запоріжжя спеціалістами мобільної бригади психосоціальної та юридичної допомоги БФ «Восток SOS» проведені заняття з арт-терапії, надані консультації з юридичних і соціальних питань.

Гуманітарним хабом Мар'їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград проведено навчання з серією практичних занять на тему «Стреси, їх наслідки», «Тривоги, як справитися з ними» задля підтримання та збереження ментального здоров’я.

Центром підтримки мешканців Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця організовано відвідування Вінницької обласної філармонії ім. М. Леонтовича для насолоди музичною програмою «В гостях у маестро Вівальді».

Центром підтримки мешканців міста Маріуполь та Маріупольського району «ЯМаріуполь» у м. Одеса організовано відвідування маріупольцями відкритої лекції «Феномен Куїнджі» у Грецькому фонді культури; у м. Одеса проведено арт-терапію «Сила води», яку направлено на розкриття внутрішньої сили та на допомогу уникнути складного емоційного стану.

Заходами було охоплено понад 50 осіб, які пізнали нове, отримали задоволення, позитивні емоції, гарний настрій, незабутні враження.

Підтримка один одному – це ще один крок до нашої Перемоги!