портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: На базі освітнього простору «Соледар: дорога додому» у м. Дніпро відкрито сенсорну кімнату для ВПО

Опубліковано 27 жовтня 2023 року, 12:12 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

На базі освітнього простору «Соледар: дорога додому» у м. Дніпро відкрито сенсорну кімнату для мешканців Соледарської громади та переселенців з інших громад Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, які перебувають у цьому місті. 

Сенсорну кімнату облаштовано спеціальним обладнанням, технікою, сухим басейном з різнокольоровими кульками, повітряно-бульбашковими колонами, що змінюють свій колір, м'якими кріслами, модульними конструкторами, сухим дощем, бізібордом, розвиваючими іграми, дидактичними посібниками для роботи з дітьми за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах проєкту «EU4Recovery – розширення можливостей громад в Україні».

Фахівцями ІРЦ та педагогами Соледарської громади організовано роботу з дітьми дошкільного віку та з дітьми з особливими освітніми потребами, яку спрямовано на збереження психічного, фізичного та соціального здоров’я.

Сенсорну кімнату розташовано за адресою м. Дніпро, вул. Мандриківська, 47, телефон  +380963456021

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації