портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Надано чергову допомогу внутрішньо переміщеним особам

Опубліковано 22 вересня 2023 року, 12:34 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

Центром підтримки внутрішньо переміщених осіб Волноваського району Донецької області «Пліч-о-пліч» у м. Полтава здійснено видачу гуманітарної допомоги у вигляді санітарно-гігієнічних наборів, яку отримали за підтримки Международної організації з міграції (МОМ IOM Ukraine) 45 родин Світлодарської територіальної громади, що тимчасово перебувають у м. Полтаві та Полтавської області.

Таку ж допомогу отримують мешканці міста Маріуполь та Маріупольського району в хабах «ЯМаріуполь» у м. Кривий Ріг, м. Кропивницький, м. Київ.

Центром підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці. Полтава»  за підтримки громадського об’єднання «Проліска» здійснено видачу гуманітарної допомоги у вигляді сезонного одягу та взуття, яку отримали 75 осіб, мешканців міста Бахмут з числа ВПО, які тимчасово перебувають у м. Полтава.

Таку ж допомогу надано мешканцям Волноваського району з числа ВПО, які перебувають у м. Полтава і Полтавської області, центром підтримки внутрішньо переміщених осіб Волноваського району Донецької області «Пліч-о-пліч».

Допомога в цей нелегкий час – це не тільки матеріальні цінності, а й надія, що разом ми подолаємо будь-які труднощі.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації