портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Підтримка внутрішньо переміщених осіб у гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 21 лютого 2024 року, 11:30 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби/центри/хаби постійно піклуються про мешканців Донецької області та здійснюють видачу різноманітної гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які виїхали в інші регіони України.

Центром підтримки ВПО Волноваського району у м. Кривий Ріг здійснено видачу подарунків для дітей до 14 років за підтримки БФ «Сім’я Христа», під час якої працював куточок емоційного розвантаження з розмальовками.

Консультативно-координаційний центр підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Дніпро здійснює видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових сімейних наборів мешканцям громади за підтримки міжнародної благодійної організації Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF). 

Таку ж допомогу отримали мешканці Маріупольського району у м. Дніпро завдяки центру підтримки ВПО Маріупольського району «Серце Сходу» та Центру «ЯМаріуполь».

Центром підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро забезпечено мешканців Краматорського району гуманітарну допомогу у вигляді індивідуальних засобів гігієни.

Гуманітарним ХАБом «Єднання» Покровської МВА у м. Кропивницький здійснюється видача медичного інвентарю: ходунків та колясок для людей з інвалідністю та людей похилого віку при підтримці Helping Hands for Ukraine та гуманітарної допомоги в вигляді непродовольчих товарів від Міжнародної організації з міграції. Також, щомісяця гуманітарну допомогу у вигляді продовольчих і непродовольчих товарів отримують мешканці Покровського району, Бахмутської та Вугледарської громад, які перебувають у соціальному закладі.

Гуманітарним центром «Мій Часів Яр» у м. Київ надано гуманітарну допомогу маленьким мешканцям Часовоярської громади у вигляді дитячого одягу та взуття завдяки БФ «ДО МРІЇ».

Соціально-психологічними хабам Торецької громади у м. Київ, Хмельницький, Черкаси, Дніпро продовжується видача лікарських засобів та виробів медичного призначення.

Допомога один одному та підтримка – це ще один крок до нашої Перемоги!