портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Пізнавальні та розважальні програми в гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 02 лютого 2024 року, 12:16 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У гуманітарному центрі «З Торецьком у серці» у місті Черкаси пройшов майстер-клас «Сумочка із фоамірану», а в освітньому просторі для дітей Торецької громади, які тимчасово перебувають у місті Дніпро, педагоги управління освіти Торецької МВА відкрили для учасників загадковий світ найбільших істот - динозаврів.

За сприяння консультативно-координаційного центру підтримки «Бахмутський район єднає» відбулися культурно-пізнавальні заходи для вимушених переселенців з Бахмутського району. У м. Вінниця мешканці Бахмутського району завітали до Вінницької обласної філармонії ім. М.Д.Леонтовича та переглянули концертну програму «Музично-театральний світ України». У м. Одеса бахмутчани відвідали Національний академічний театр опери та балету. У м. Полтава мешканці Бахмутського району відвідали Полтавську обласну філармонію.

У консультативно-координаційному центрі підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає м. Дніпро» представники Благодійної організації «БФ КАРІТАС ДОНЕЦЬК» провели психологічний тренінг для внутрішньо переміщених осіб з Бахмутського району.

Тримаємося разом!