портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін повідомив, що діти з 20 громад відпочиватимуть у «Смарагдовому місті» на Хмельниччині та відзначив важливість оздоровлення юних донеччан

Опубліковано 02 лютого 2024 року, 12:19

Діти з 20 громад Донеччини поїхали на оздоровлення до центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто», що зараз релокований на Хмельниччину. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник ОВА Вадим Філашкін.

Відзначаючи важливість оздоровлення юних донеччан, очільник області наголосив, що це — перша зміна в цьому році, її учасниками стали 123 дитини з незахищених категорій населення.

«Протягом зміни вихованці відвідують школу центру, де досвідчені вчителі проводять уроки, тематичні та виховні заходи у режимі офлайн.

В рамках «Тижня англійської мови та зарубіжної літератури» буде проведено батл «Літературні бублики», показ мультфільму «Різдвяна пісня в прозі» мовою оригіналу, квест на знання англійської мови тощо.

У позаурочний час діти відвідують гуртки за інтересами, беруть участь у розважальних ігрових програмах, - підкреслив Вадим Філашкін. - Спортивні заходи проводять педагоги центру у співпраці з Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Також дітлахи зможуть ознайомитися з історичним минулим і культурною спадщиною Хмельниччини під час екскурсії до Кам’янця-Подільського.

Бажаю всім гарного настрою, незабутніх емоцій та нових вражень!».