портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Різноманітна допомога внутрішньо переміщеним особам за межами області

Опубліковано 29 вересня 2023 року, 07:24 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів 

У медичних хабах для ВПО з Торецької громади у м. Київ, м. Дніпро, м. Хмельницький, м. Черкаси лікарями загальної практики (сімейні лікарі) та сімейними медичними сестрами надається первина медична допомога відповідно до програми медичних гарантій (безкоштовне проведення ЕКГ, скринінг на ВІЛ, гепатіти С,В швидкими тестами, раннє діагностування інфаркту міокарда, швидкі тести на вагітність).

 У центрах підтримки для мешканців міста Маріуполь та Маріупольського району «ЯМаріуполь» у м. Рівне здійснено видачу гуманітарної допомоги у вигляді сімейних теплих наборів (ковдри, постільна білизна, рушники, подушки).

Осередком підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці. Одеса» надано гуманітарну допомогу у вигляді памперсів бахмутським родинам з маленькими дітьми та вагітним жінкам за підтримки Міжнародного комітету порятунку (IRC).

Хабом Очеретинської ТГ в м. Кам’янське сім’ям з маленькими дітьми надано гуманітарну допомогу у вигляді памперсів від благодійної організації.

Гуманітарним хабом «Єднання» у м. Кропивницький розпочато видачу гуманітарної допомогу мешканцям Бахмутської громади та Покровського району.

Допомога в цей нелегкий час – це не тільки матеріальні цінності, а й надія, що разом ми подолаємо будь-які труднощі.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації