портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Розважальні програми пройшли в гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 29 січня 2024 року, 17:28 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

За сприяння Консультативно-координаційного центру підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця мешканці Бахмутського району відвідали Вінницький академічний музично-драматичний театр. У м. Полтава евакуйовані з Бахмута родини з дітьми відвідали цікаву, насичену музикою з мультфільмів, концертну програму Полтавського академічного симфонічного оркестру. У центрі підтримки «З Бахмутом у серці м. Харків» маленькі бахмутяни взяли участь у зимовій вікторині.

В Авдіївському Хабі в місті Кам’янське відбувся майстер-клас з виготовлення свічок.

Освітній простір для дітей Торецької громади, які тимчасово перебувають у місті Дніпро, продовжує дивувати малят цікавими зустрічами. Тут проводяться ігри та вправи, пізнавальні бесіди, руханки та творчі завдання. У гуманітарному хабі м. Дніпро для дітей Торецької громади відбулася творча зустріч. Викладач музичної школи продовжила знайомство зі світом музики. По закінченні заходу діти зробили український народний музичний інструмент власними руками.

Цікаві майстер-класи проходять у центрах «ЯМаріуполь». У Львові діти разом з вихователями власноруч зробили екологічну годівничку, в Івано-Франківську розфарбовували картини за номерами, у Черкасах вчилися робити браслети зі стрічок в патріотичних кольорах, у Вінниці виготовляли пташок єднання з паперу і в Обласному центрі народної творчості робили вироби з глини.

Тримаємося разом.