портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Триває надання допомоги переселенцям у хабах Донеччини

Опубліковано 27 листопада 2023 року, 22:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Центром підтримки «З Бахмутом у серці» у м. Полтава 179 дітей з Бахмутської громади забезпечено гуманітарною допомогою у вигляді дитячих речей  та теплих ковдр за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ).

У центрі підтримки ВПО «Бахмутський район єднає» у м. Київ видано матеріальну допомогу 107 мешканцям району у віці понад 70 років завдяки співпраці депутата Київської міської ради та голови Бахмутської районної ради. 

Центром підтримки ВПО Краматорського району «Ми разом» у м. Дніпро за підтримки громадської організації «Проліска» 290 ВПО з Краматорського району надано гуманітарну допомогу у вигляді одягу. 

Завдяки гуманітарному хабу для переселенців з Мар’їнської громади у м. Павлоград здійснено видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів 720 мешканцям Мар’їнської громади, які перебувають у м. Дніпро за підтримки міжнародної благодійної організації  Global Empowerment  Mission (GEM). 

Таку допомогу розпочав надавати консультативно-координаційний центр підтримки ВПО «Бахмутський район єднає» у м. Кривий Ріг, яку отримали 540 сімей з Бахмутського району.