портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: У хабах Донеччини проходять заходи для внутрішньо переміщених осіб та їхніх дітей

Опубліковано 08 лютого 2024 року, 12:24 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Центром підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро продовжується проведення дитячих заходів в межах локації «Освітній простір»: діти моделювали з паперу, поринули у чудовий світ настільних ігор; відбулося заняття з логопедом, з психологічного розвантаження.

На базі гуманітарного ХАБу Очеретенської громади у м. Кам’янське продовжуються заняття зі спорту, тренування та ігри з міні-футболу та волейболу у закритій спортивній залі, метою яких є  відновлення психічного та фізичного стану дітей в умовах війни.

У медично-психологічному хабі Торецької громади «Дитина з майбутнім» у м. Київ проведено заняття з арт-терапії, на якому діти познайомилися з метафоричними асоціативними картками, підвищили здатність до позитивного ставлення до себе та життя.

Центри «ЯМаріуполь» працюють над покращенням психоемоційного стану людей, проводять різноманітні культурні заходи. Так, маріупольці мали смогу подивитися виставу «Київська фортеця», спектакль «П’янке одкровення», балет в Національній опері України, концерт «Шопеніана. Пахіта», відвідати Національний заповідник «Софія Київська».