портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних_штабів: Консультаційний дайджест підтримки ВПО у хабах Донеччини

Опубліковано 22 березня 2024 року, 20:06 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби / хаби / центри Донеччини надають консультацій із соціальних, юридичних питань, сприяють у працевлаштуванні ВПО, співпрацюють з підприємцями та допомогають релокованому бізнесу.

Консультативно-координаційні центри підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає» надають консультаційну та роз’яснювальну допомогу:

у м. Вінниця організовано юридичний семінар щодо питань подовження виплат ВПО, програми єВідновлення, отримання компенсації за зруйноване житло;

у м. Дніпро проведено зустріч з представниками Бахмутського міського центру зайнятості, де розглядалися питання реєстрації у службі зайнятості, звільнення з роботи, складання резюме.

Центри «ЯМаріуполь» організовують зустрічі з представниками Маріупольського міського центру зайнятості, забезпечують роботу  адміністраторів ЦНАПу, які надають консультації з питань компенсації за зруйноване або пошкоджене майно.

Гуманітарним ХАБом Очеретинської ТГ в м. Кам’янське організовано чергову онлайн-зустріч з питань перерахунку пенсій, підтвердження стажу, ідентифікації ВПО Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькі області.

Осередки підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці» організовують постійні зустрічі, які корисні для переселенців:

у м. Львів відбулася зустріч з представниками БФ «Право на захист», якими надано консультації з питань соціального забезпечення, відновлення втрачених документів, соціальних виплат;

у м. Харків проведено зустріч зі спеціалістами Пенсійного фонду України в Донецькій області з питань призначення (перерахунку, індексації) пенсій, призначення субсидій та пільг.

Центри підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» організовують систематичні консультаційні заходи: відбуваються зустрічі з представниками управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з питань пенсійного забезпечення, проводяться консультації юристів БФ «Право на захист», надається правова допомога від ГО «Десяте квітня».

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.