портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання голови Донецької облдержадміністрації з Днем будівельника

Опубліковано 08 серпня 2021 року, 11:55

Шановні будівельники! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Тут, на Донеччині, всі точно знають, що будувати – це не просто звести нову будівлю та здати її в експлуатацію. Це вдихнути нове життя в будівлю школи у Красногорівці, яку розстріляла російська артилерія. Це дати шанс людям у містах та селах, обпечених війною, везти свою дитину новою дорогою до відновленої школи чи дитячого садочка.

Будувати нову багатоповерхівку у Краматорську – це дати людям надію та віру знову отримати свій власний дім, втрачений у Донецьку, Макіївці, Горлівці та у десятках інших міст, окупованих ворогом.

Тут, на Донеччині, разом з вами ми будуємо майбутнє для наших дітей. І нам не буде перед ними соромно. Адже за останні два роки ми відремонтували понад 300 кілометрів нових доріг, 27 амбулаторій, відновили 21 міст. Тільки у минулому році відкрили 5 нових стадіонів, 5 шкіл та 5 дитячих садочків. Донеччина стала лідером з реалізації президентської  програми «Велике будівництво» і попереду у нас ще багато амбітних проєктів.

Впевнений, зовсім скоро наші будівельники виведуть техніку для будівництва аеропорту на вільній частині Донеччини, а згодом настане час і для відновлення аеропорту імені Прокоф'єва та розбудови мирного життя у звільненому Донецьку.

Дякую вам, шановні будівельники, за важку працю! 

Зі святом! Працюємо далі!


Голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Кириленко