портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна ознайомилась з роботою центрів вакцинації у Краматорську, Селидовому, Покровську, Добропіллі та Бахмуті

Опубліковано 08 серпня 2021 року, 10:34 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна ознайомилась з роботою центрів вакцинації населення у Краматорську, Селидовому, Покровську, Добропіллі та Бахмуті протягом двох днів, 7 та 8 серпня. 

Наразі в державі триває 5 етап вакцинації громадян від COVID-19. Зробити щеплення може кожен охочий. Для цього необхідно лише прийти до найближчого пункту вакцинації. На сьогодні в області вже працюють 11 центрів масової вакцинації: у містах Волноваха, Бахмут, Добропілля, Селидове, Торецьк, Слов’янськ, Покровськ, Маріуполь (3), Краматорськ. 

Громадяни, які прийшли здійснити імунізацію, зазначили, що такі їх дії – це свідомому виборі вакцинуватися, оскільки це єдиний ефективний спосіб захиститися від COVID-19 та вберегти своїх близьких.

Серед бажаючих вакцинуватися – значна кількість працівників сфери освіти, які свідомо перед початком навчального року прийшли до центрів вакцинації. Як зазначають викладачі, учні мають право на безпечні та нешкідливі умови навчання, а це можливо лише за умови вакцинації більшості дорослого населення. Навчальний рік необхідно розпочати в очному режимі у безпечному середовищі.