портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Олександра Куця з Днем медичного працівника

Опубліковано 16 червня 2019 року, 11:15

Шановні медичні працівники!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається це свято, котре ніколи не втратить свого значення. Місія медиків важка і залишається однією з наймилосердніших.

Своєю невтомною працею ви демонструєте приклад справжнього професіоналізму, витримки та відданості своїй професії. Ваша доброта, знання та досвід повертає людей до повноцінного життя.

Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших громадян, віру та надію, які ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.

Прийміть найтепліші привітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня медичного працівника! Ми дякуємо Вам за Ваше терпіння, турботу, за щиру любов до своєї професії та пацієнтів. Ваша робота, важлива в будь-який час, в останні роки набула ще більшого значення – ви, як завжди, залишаєтесь на передовій, іноді навіть ризикуючи життям.

Бажаю вам міцного здоров’я, успіху, любові та натхнення в вашій роботі, та звичайних людських радостей: тепла та сімейного затишку, мирного неба, щастя вам і вашим рідним!

Голова Донецької облдержадміністрації, 

керівник обласної військово-цивільної адміністрації 

Олександр Куць