портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Олександра Куця з Днем Національної гвардії України

Опубліковано 26 березня 2019 року, 09:00

Шановні військовослужбовці та ветерани Національної гвардії України!

Щиро вітаю з професійним святом — Днем Національної гвардії України.

Від першого дня існування нового військового формування воїни-гвардійці з гідністю і честю виконують відповідальні завдання із захисту територіальної цілісності держави, забезпечення безпеки її громадян.

Ваша нова правоохоронна структура збагачується досвідом і професіоналізмом військовослужбовців, гартуючись у жорстокому та безкомпромісному протистоянні захисників Вітчизни і російських загарбників та їх найманців.

Незалежність України оплачена ціною життів найкращих її синів. Низький уклін та вічна пам'ять бійцям, що загинули в боях за Батьківщину.

Український народ високо цінує внесок воїнів-гвардійців у забезпечення національної безпеки держави. Рекордний рівень довіри і поваги суспільства до Національної гвардії - результат самовідданої праці, мужності та стійкості її особового складу.

Мої вітання тим, хто зустрічає своє професійне свято на Сході держави, на бойових постах, у вартах та військових нарядах в усіх регіонах України. Дякую за вірність Присязі, військовому та громадянському обов’язку, за відданість Українському народові.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, мирного неба над головою та нових досягнень у справі служіння Батьківщині.

Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації  О. І. Куць