портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з 25-річчям від дня утворення Федерації грецьких товариств України

Опубліковано 07 квітня 2020 року, 10:31 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Шановна грецька громадо!

 

Щиро вітаю всіх греків Донеччини з 25-річчям від дня утворення Федерації грецьких товариств України.

Роки незалежності України - держави з багатонаціональним населенням і районами компактного спільного проживання окремих етнічних груп переконливо продемонстрували, що підтримка міжнаціонального миру і злагоди є необхідною запорукою загальної стабільності суспільства.

Федерація грецьких товариств України є невід’ємною складовою громадянського суспільства Донеччини, а духовні зв'язки українського та грецького народів мають глибокі історичні корені, наші народи мають спільну історичну пам’ять та переконаний спільне майбутнє.

Пишаюся активною позицією грецьких товариств Донецького краю, які щодня роблять вагомий внесок в економічний, духовний та культурний розвиток області. Ваше вміння зберегти і примножити свої національні звичаї і традиції є прикладом справжнього патріотизму та любові до своєї рідної землі.

Донецька обласна державна адміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація завжди підтримує заходи, спрямовані на зміцнення дружби та єдності між народами, що проживають на території області, подальше знайомство її мешканців з культурними та етнічними особливостями національних меншин краю. Упевнений, що успішний розвиток співробітництва між обласною державною адміністрацією та грецькою етнонаціональною спільнотою буде і надалі давати свої результати у вигляді реалізації спільних проєктів в культурній та гуманітарній сферах.

У дружбі і єдності наша сила, запорука успіху і добробуту!

Бажаю всій грецькій громаді області міцного здоров’я, миру і злагоди на нашій спільній Донецькій землі.



Голова облдержадміністрації, керівник 

обласної військово-цивільної адміністрації                                                                         Павло Кириленко