портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з 85-річчям Добропільського району

Опубліковано 13 лютого 2020 року, 10:30

Шановні мешканці Добропільщини!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди 85-річчя утворення рідного району!

Ваш ювілей – хвилююча і радісна подія для всіх його мешканців, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився назавжди. Це — гарна нагода віддати шану тим, хто творив його минуле, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ. Багатство будь-якої землі – це, передусім, її жителі, щирі і працьовиті, які своєю кропіткою працею вписують в історію краю багато пам’ятних дат і знаменних подій.

Як невід’ємна частина держави, район переживав часи, що знаковими віхами вкарбовані в українську історію, а подеколи й сам ставав епіцентром доленосних подій.

Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього дітей і сьогодні об'єднує жителів району — шахтарів, працівників сільського господарства, лікарів, вихователів, вчителів, усіх, хто спрямовує власні потенціал та досвід, сили та знання на благо рідного краю. В свою чергу держава працює над створенням гідних умов життя, праці та відпочинку людей. 

Дорогі мешканці Добропільського району! Ми радіємо усім вашим успіхам, переймаємося всіма проблемами району, і щиро віримо, що попри всі негаразди ми зможемо зробити так, щоб щастя та добробут жили на кожній вулиці, в кожному домі, в кожній родині, поєднуючи всіх нас у сильній, незалежній українській родині.

Нехай нас єднає спільна мета – робити все можливе, щоб і надалі жив та розвивався район, область, країна. А для її досягнення ми бажаємо кожному  міцного здоров’я, родинного добробуту, достатку, мирного неба над головою, сили й наснаги в усіх справах, взаєморозуміння між старшим та молодшими поколіннями і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної землі.

В день 85-річчя щиро дякую всім жителям району за працелюбність, професіоналізм, плідну працю, уміння жити і працювати на благо Добропільського району, Донецької області і України в цілому. Впевнений, що і найближчі плани, і далекосяжні проєкти, направлені на забезпечення життєвих потреб жителів нашого району, будуть успішно реалізовані нашими спільними зусиллями!


З повагою, 


Голова Донецької облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної адміністрації                                 Павло Кириленко