портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Днем Національної поліції України

Опубліковано 04 липня 2020 року, 09:00

«Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави», – такими словами закінчується третя стаття Конституції України. Але слова важать тільки тоді, коли їх є кому відстоювати. І обов’язок відстоювати права і свободи людини лежить на правоохоронних органах.

Сьогодні – п’ята річниця дня, коли прийняли присягу перші українські поліціянти, давши старт якісним перетворенням у правоохоронній системі. Разом із новим законом «Про національну поліцію» прийшли й нові люди, і нові методи, і, як наслідок, – нове ставлення. Українці побачили в людях у формі справжніх захисників своїх прав і свобод: щирість і старанність нової поліції дали свої плоди.

А для жителів Донеччини – це не тільки правоохоронці, але й один із символів української влади, один із символів опору російській збройній агресії. 

В умовах війни перед усіма нами стоять складні виклики, і мене неймовірно тішить, що боротися з цими викликами випало пліч-о-пліч зі справжніми фахівцями у своїй справі, якими є службовці Національної поліції.

Тож – із Днем Національної поліції! Нехай у вас не буде приводів застосовувати свої професійні навички, але нехай ви завжди будете до цього готові.

Служити і захищати!


З повагою

голова Донецької облдержадміністрації, 

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                                       Павло Кириленко