портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Днем знань

Опубліковано 01 вересня 2019 року, 08:29

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів!

Щиро вітаю вас з Днем знань!

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань багато маленьких школярів. Віднині для них майже все буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

Я щиро вітаю студентів, для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої мальовничої Донецької області. Тож бажаю вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичу вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Бажаю усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Найщиріші вітання Вам, шановні батьки, бабусі та дідусі. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності. Власними силами вони створюватимуть нову Україну – могутню, багату та сильну державу.

Окреме, велике спасибі Вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

 Зі святом, дорогі друзі! Слава Україні!

З повагою, 
Голова Донецької облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної адміністрації
Павло Кириленко