портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання в.о голови Донецької ОДА Ігоря Мороза з Днем місцевого самоврядування

Опубліковано 07 грудня 2023 року, 11:21

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Десятий  рік поспіль наша область є прикладом мужності, відваги та стійкості у протистоянні найпідступнішому ворогу, який прикриваючись гаслами дружби та добросусідства знищує наших людей, руйнує міста та села, грабує підприємства, намагається насадити чужі нам цінності, правила, паплюжить нашу історію та забороняє нашу культуру. 

В умовах воєнного стану влада вимушена була тимчасово піти на переформатування органів місцевого самоврядування у військові адміністрації, які довели свою дієвість та спроможність. Бо серед голів військових адміністрацій майже 66% є  представниками органів місцевого самоврядування. Це лідери, які знають свої міста та села, розуміють проблеми людей та здатні налагодити ефективну взаємодію з військовими, організувати роботу комунальних служб та подбати про гуманітарні потреби. 

Наша держава зараз знаходиться на складному, але надзвичайно важливому етапі. Саме ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у спільну перемогу. Від кожного працівника органів місцевого самоврядування залежить збереження наших міст, селищ та сіл. 

Бажаю Вам сил вистояти  та натхнення відновити зруйноване ворогом. Разом з усією країною збережемо, відвоюємо та відродимо рідну Донеччину!

Зі святом! Працюємо разом задля Перемоги!