портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Визначено попередній перелік спортсменів і тренерів Донеччини – одержувачів адресної виплати для придбання житла

Опубліковано 21 травня 2019 року, 15:50 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

21 травня в місті Краматорськ відбулось засідання Обласної комісії з розгляду питань щодо визначення одержувачів адресної виплати для придбання житла.

Нагадаємо, розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 04.03.2019 № 236/5-19 було затверджено Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на здійснення адресних виплат спортсменам та тренерам на території Донецької області для придбання житла на умовах співфінансування з місцевих бюджетів міст (міст обласного значення), районів, об’єднаних територіальних громад області обласному бюджету.

Головував на засіданні заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Про кандидатури всіх 11-ти осіб, які надали пакети документів відповідно до зазначеного Порядку, доповів начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

За підсумками обговорення члени обласної комісії ухвалили попередній перелік одержувачів адресної виплати для придбання житла, який включає 7 спортсменів: Наталія Мартюхіна (вид спорту – кікбоксинг WAKO, для неї планується придбання житла в місті Торецьк), Леон Білицький (гирьовий спорт, Покровський район), Єгор Жуков та Вікторія Калюжна (обидва – легка атлетика, Дружківка), Віктор Смирнов (плавання серед осіб з вадами зору, Слов’янськ), Олексій Бичков (пауерліфтинг, Краматорськ), Наталія Семенова (легка атлетика, Бахмут), а також 2 тренерів: Віктор Романчук (важка атлетика, Дружківка) та Костянтин Степанцов (легка атлетика, Дружківка).

«Будемо сподіватися, що керівники місцевого самоврядування приймуть відповідні рішення щодо внесення змін до бюджетів та програм економічного і соціального розвитку, і це дозволить забезпечити необхідне фінансування. А спортсмени та тренери регіону отримають потужну мотивацію для нових досягнень на міжнародних змаганнях найвищого рівня», - наголосив Вадим Філашкін.

Відзначимо, що всього на здійснення адресних виплат спортсменам та тренерам Донецької області для придбання житла передбачається близько 4 млн. грн., з яких 50% (близько 2 млн. грн.) – за рахунок обласного бюджету.

Інші новини за темою