портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Воїнів ЗСУ на реабілітацію запрошує Донецький регіональний центр спортивної медицини

Опубліковано 03 лютого 2023 року, 17:10 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Військовослужбовцям України реабілітаційну та лікувальну допомогу пропонує комунальне некомерційне підприємство «Донецький регіональний центр спортивної медицини», що після переміщення з міста Бахмут базується в смт Любешів Волинської області.

Основною метою діяльності Центру є моніторинг стану здоров’я спортсменів Донецької області. Але наразі, окрім сприяння спортивним здобуткам, заклад працює і на головну Перемогу – вигнання російських окупантів з території України. Задля наближення цього медпрацівники проводять реабілітацію для наших воїнів.

На базі Донецького регіонального центру спортивної медицини, окрім консультацій фахівців, здійснюється фізіотерапевтичне лікування, яке представлене широким спектром процедур: магнітотерапія, електротерапія, лазеротерапія, вакууммасаж, міостимуляція, суперіндуктивна терапія, вакуум-компресійна терапія, ультразвукова терапія, пресотерапія та лімфодренаж.

Лікарями добираються індивідуальні програми реабілітації, які спрямовані на відновлення чутливості, рухливості, профілактику атрофії та стимуляцію загоєння, в залежності від характеру поранення та травми.

Разом до перемог!

За матеріалами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації