портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вперше мешканці Гранітного отримають компенсацію за житло, зруйноване внаслідок агресії РФ

Опубліковано 12 травня 2021 року, 17:52

Вперше компенсація за житло,  зруйноване внаслідок збройної агресії Російської Федерації,  призначена мешканцям селища Гранітне Волноваського району. Про це під час засідання комісії з розгляду питань, пов’язаних з наданням грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією РФ, повідомив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

"Сьогодні комісія визначила ще 14 осіб, які отримають компенсацію за зруйноване житло. Ними стали мешканці різних населених пунктів вздовж лінії розмежування, у тому числі двоє мешканців Гранітного. Радий, що нарешті цей населений пункт також долучився до подачі заявок на отримання компенсацій, адже тут також велика кількість знищеного житла. Сподіваюсь, що місцева влада докладе максимум зусиль для того, щоб якомога більша кількість постраждалих мешканців отримали компенсації", - наголосив він.

Сьогодні було проведено вже сьоме засідання комісії від початку поточного року. Цього разу у роботі комісії особисто взяла участь заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Інна Драганчук.

Загальна сума призначених сьогодні компенсацій склала близько 3,3 мільйона гривень.