портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ВПО Дніпропетровської та Донецької областей можуть отримати 2600$ на розвиток власної справи

Опубліковано 25 липня 2024 року, 17:19

В рамках Програми підтримки економічної стійкості України ВПО, які проживають у Дніпропетровській та Донецькій області мають можливість отримати фінансову допомогу для відновлення втраченого через війну мікробізнесу, або започаткування власної справи.

Розмір фінансової допомоги може cкладати 2600$ у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ. Остаточна сума залежатиме від типу бізнесу, фінансових потреб та спроможностей конкретного учасника/ці Програми. Кошти можуть бути спрямовані для покриття витрат при закупівлі обладнання або оплати матеріальних цінностей.

Взяти участь у цій Програмі та отримати відповідну фінансову допомогу можуть ВПО, які проживають у Дніпропетровській або Донецькій областях та планують підвищити свій дохід за допомогою підприємницької діяльності.

Для участі в проєкті потрібно зареєструватися та заповнити заявку: https://uerp.mercycorps.org/auth/login

Відбір учасників/ць здійснюватиметься на конкурсній основі згідно з такими критеріями: 

- чітка аргументація необхідності отримання фінансової допомоги;

- відповідність бізнес-ідеї умовам та цілям програми;

- життєздатність та реалістичність бізнес-ідеї;

- спроможність учасника/ці реалізувати запропоновану бізнес-ідею;

- розуміння свого ринку збуту та клієнтського потоку;

- досвід ведення бізнесу;

Наразі Дніпропетровська та Донецька області є одними із лідерів по кількості внутрішньо переміщених осіб. Через це створення умов та можливостей для самозайнятості та самозабезпечення людей на нових місцях проживання є вкрай важливими.

«Програма підтримки економічної стійкості України забезпечить можливість не лише людям, які постраждали від війни, відкрити або відновити власний бізнес, але й надасть імпульс для розвитку різних бізнес-напрямків. Ми сподіваємося, що програма зробить позитивний внесок у розвиток підприємницьких ініціатив, покращення самозайнятості та збільшення доходів в українських громадах», – говорить директорка програми гуманітарного реагування Mercy Corps в Україні Кара Бак.

Проєкт реалізується ГО «Центр зайнятості Вільних людей» в рамках Програми підтримки економічної стійкості України міжнародної організації Mercy Corps за фінансової підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.

Контакти для зв`язку 

+38097 460 10 48

[email protected]