портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Всеукраїнський фестиваль інновацій 2019!

Опубліковано 29 січня 2019 року, 14:00

Інформуємо про проведення щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій, який відбудеться 14-16 травня 2019 року. Метою заходу є розвиток культури академічного підприємництва, популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх проектів. У рамках заходу заплановано провести:

  • круглий стіл «Розвиток академічного підприємництва в закладах вищої освіти та наукових установах України»;
  • конкурс стартап проектів;
  • конкурс інноваційних проектів;
  • навчальний тренінг щодо інноваційної діяльності.

Щодо круглого столу

До участі у заході запрошуються представники закладів вищої освіти, наукових установ, наукових парків, інших інноваційних структур, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать питання академічного підприємництва та комерціалізації інноваційної продукції. За результатами круглого столу планується опублікування тез доповідей в електронному вигляді.

У разі зацікавленості, просимо до 18:00 10 квітня 2019 року заповнити гугл-форму за посиланням: https://goo.gl/efR8kB, тези доповіді прикріпити до гугл-форми або надіслати на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com

Заявки та тези доповіді, надіслані пізніше зазначеної дати, розглядатись не будуть. Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Щодо конкурсу стартап проектів

Участь у конкурсі можуть взяти проекти, представлені закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами професійної (професійно-технічної) освіти. Стартап проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти / послуги. До участі у конкурсі допускаються проекти на стадії готовності не менш як прототип.

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT – стартапи). Заявки на конкурс приймаються до 18:00 28 лютого 2019 року.

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у Конкурсі стартапів в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій – 2019, просимо заповнити гугл-форму за посиланням: https://goo.gl/MU1zDc

Опис проекту надсилається додатково на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу).

Відбір фіналістів конкурсу триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору буде оприлюднено на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року.

Окрім цього, до 30 квітня 2019 року для фіналістів буде проведено додатковий тренінг щодо підготовки презентацій проектів українською та англійською мовами у фіналі конкурсу, який відбудеться у травні 2019 року. Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Щодо конкурсу інноваційних проектів

Участь у конкурсі можуть взяти проекти, які представлені закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами професійної (професійно-технічної) освіти та спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Інноваційний проект має містити у собі такі структурні елементи: визначені цілі та задачі; комплекс конкретних досліджень і розробок; економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування. До участі у конкурсі допускаються проекти на стадії готовності не менш як дослідний зразок.

Заявки на конкурс приймаються до 18:00  28 лютого 2019 року.

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у Конкурсі інноваційних проектів в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій – 2019, просимо заповнити гугл-форму за посиланням: https://goo.gl/Qr6Wg8.

Відбір фіналістів конкурсу триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору будуть оприлюднені на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року. Фіналістам потрібно буде підготувати презентації проектів. Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Склад журі конкурсів буде сформовано з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів тощо. Партнерами заходу виступають Європейська мережа підприємництва, провідні міжнародні та вітчизняні компанії. Фіналісти конкурсів будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації проектів від партнерів Всеукраїнського фестивалю інновацій.

Щодо навчального тренінгу з інноваційної діяльності

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у навчальних тренінгах, спрямованих на розвиток навичок в сфері інноваційної діяльності, в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій – 2019, просимо заповнити гугл-форму за посиланням:   https://goo.gl/XMFLW1. Тема та спікери тренінгу уточнюються та будуть оголошені пізніше.

Більш детальна інформація за тел.: +380507348280.

Відділ інноваційного розвитку і маркетингу територій 

департаменту інвестиційно-інноваційного

розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації