портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Виїзний захід з надання   інформаційно – консультаційної та практичної допомоги підприємцям, учасникам конкурсних відборів проекту «Український донецький куркуль»

Опубліковано 31 травня 2018 року, 09:24

30 травня 2018 року по ініціативі Донецької обласної служби зайнятості в м. Покровськ  проводився виїзний захід з надання   інформаційно – консультаційної та практичної допомоги підприємцям, учасникам конкурсних відборів проекту «Український донецький куркуль» (далі – проект), що мешкають в містах (районах): Покровськ,  Добропілля, Мирноград, Новогродівка, Селидове.

В заході прийняли участь представники департаменту розвитку базових  галузей промисловості Донецької облдержадміністрації, а саме: Кашніков О.М. – начальник управління промисловості, енергоефективності та енергозбереження, Безкровній О.П. – начальник відділу енергоефективності та енергозбереження управління промисловості, енергоефективності та енергозбереження, Щербак Д.В. – головний спеціаліст департаменту.

Відкрив захід директор Покровського центу зайнятості Толмачев М.І. О ролі служби зайнятості у підтримці суб’єктів малого та середнього підприємництва розповіла Рибалко В.М. – директор Донецького обласного центру зайнятості. Переможці проектів поділилися особистим досвідом участі у проектах та висловили щиру подяку голові Донецької облдержадміністрації  Жебрівському П.І. за проект «Український донецький куркуль», який є першим і єдиним в Україні. Також слово було надано представникам ДФС, Державної служби статистики, Держспоживслужби, Донецької ТПП, які розповіли про основні питання які виникають у майбутніх підприємців на стадії реєстрації їх як фізичних осіб – підприємців та можливості надання інформаційно – консультаційної та практичної допомоги майбутнім підприємцям.

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації

Інші новини за темою