портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Як рятувальники допомагають евакуюватись мешканцям Донеччини

Опубліковано 13 квітня 2023 року, 13:40

Серед тих, хто щоденно задіяний на всіх етапах евакуації цивільних мешканців Донеччини - рятувальники ДСНС. Вони вивозять людей з прифронтових територій, допомагають дістатися до місця посадки в спецпоїзди та потрапити в потяг. Та й в більш безпечних областях країни, куди прямували і прямують евакопоїзди з Покровська, першими наших земляків зустрічають рятувальники. 

Як повідомили у Головному управління ДСНС України у Донецькій області, минулої доби особовим складом ГУ із зони активних бойових дій з Очеретинської громади проведена евакуація чотирьох осіб. Також 12 квітня рятувальники   надали допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місця посадки в евакуаційний потяг 14 мешканців області, а під час евакуації в Покровському районі допомогли 54 людям, з них чотирьом дітям та одній особі з обмеженими фізичними можливостями.

Всього ж з 24.02.2022 року евакуйовано з населених пунктів Донецької та Луганської областей співробітниками підпорядкованих підрозділів Головного управління 10191 особа, зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, з 18 квітня розпочинається безкоштовна евакуація до територіальних громад Житомирської області.