портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Історія працевлаштування: з Горлівки до Лиману, з Лиману до Києва

Опубліковано 25 серпня 2022 року, 12:28 , Донецький обласний центр зайнятості

Наразі багато мешканців Донеччини вимушено покидають свої домівки, улюблену роботу та переїжджають на нове місце проживання. Багато з них одразу починають пошуки роботи, але це задача не з простих.

Історії працевлаштування переселенців - доволі різні.  Яскравим прикладом високої мотивації до роботи є історія Вікторії Коновалової. У 2014 році вона так само, покинувши рідну Горлівку, вирушила до міста Лиман, де за допомогою спеціалістів міського центру зайнятості працевлаштувалась інспектором з кадрів ТОВ «Чайка». За час співпраці зарекомендувала себе дуже чуйною, цілеспрямованою та відповідальною фахівчинею.

Та на жаль Вікторії вдруге прийшлося покидати рідну домівку і роботу. Коли через бойові дії залишатись в Лимані стало небезпечно, вона знову вимушено змінила своє місце проживання - переїхала з родиною до Києва.

Тут дівчина майже одразу почала шукати роботу та вдруге звернулась за допомогою до служби зайнятості. Цілеспрямованість безробітної та допомога фахівців Лиманського центру зайнятості зробили свою справу – пані Вікторії було запропоновано вакансію завідувачки підготовчого відділення Державного університету телекомунікацій. Жінка з радістю погодилася на пропозицію, пройшла співбесіду з роботодавцем та вже працевлаштувалась. Так, пані Вікторія повернулася до трудової діяльності та має стабільний заробіток, а Державний університет комунікацій отримав відповідальну та працелюбну співробітницю.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh.

Телефони «гарячих ліній» центрів зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості