портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З нагоди Дня Державності України для учнів закладів освіти Донеччини, які відпочивають на Львівщині, проведено низку заходів

Опубліковано 29 липня 2023 року, 11:11 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З нагоди Дня Державності України для учнів закладів освіти Донеччини, які відпочивають у м. Сокаль Львівської області у межах проєкту «Пізнай Львівщину», проведено низку тематичних заходів.

Напередодні свята педагогами КЗ «Донецький палац молоді «Юність», які координують виховну роботу в таборі, організовано акцію «Від серця до серця». Діти власноруч виготовляли подарунки для захисників і захисниць України. У свої роботи діти вкладали тепло сердець, щирість і вдячність українським воїнам, мрії про мир та Перемогу. Намальовані плакати, браслети-обереги, вітальні листівки будуть передані військовослужбовцям. 

Святковий день діти провели весело, цікаво, пізнавально та творчо. Ранок почався на пришкільному майданчику з Гімну України та патріотичної руханки. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Також хлопці й дівчата влаштували патріотичний флешмоб «З Україною в серці», під час якого з прапорами в руках вишикувалися у формі серця, співали патріотичних пісень, взяли участь у інтерактивному квесті «Я знаю свою символіку».

Закінчився день святковою програмою «Україна понад усе», для участі у якій діти підготували творчі номери патріотичного змісту: співали, танцювали, читали вірші, показували творчі мініатюри.

Цікавий та змістовний літній відпочинок учнів закладів освіти Донеччини на Львівщині триває.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації