портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З перешкод – до нових горизонтів: історія успішного працевлаштування Олени Горошко з Вугледару

Опубліковано 07 жовтня 2024 року, 13:28 , Донецький обласний центр зайнятості

Життя Олени Горошко, як і багатьох українців, кардинально змінилося через війну. Вимушена евакуація з рідного Вугледара та пошук нового життя в незнайомому місті стали серйозним випробуванням. Але Олена не опустила руки й завдяки підтримці Вугледарського міського центру зайнятості змогла не лише знайти нову роботу, а й здобути нову професію.

Маючи за плечима освіту лаборанта хімічного аналізу, Олена вирішила змінити професійний шлях. Звернувшись до центру зайнятості, вона отримала кваліфіковану допомогу у виборі нової професії. Завдяки професійному тестуванню та консультації фахівця, Олена зрозуміла, що її інтереси лежать у сфері діловодства.

Безробітна пройшла професійне навчання за новою спеціальністю в Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Після успішного завершення навчання Олена була працевлаштована діловодом в КЗ «Первомайська спеціальна школа» Миколаївської обласної ради.

Так прагнення до розвитку та підтримка служби зайнятості допомогли переселенці отримати нову професію, знайти роботу та адаптуватися у новому місті. 

Тож, якщо вам потрібна допомога у пошуку роботи або підборі кваліфікованих кадрів, звертайтеся до наших фахівців, контакти можна знайти на сайті Донецького обласного центру зайнятості за посиланням: https://t1p.de/2u2np