портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Свято освіти та музики: як розпочалася оздоровча зміна для дітей Донеччини

Опубліковано 07 жовтня 2024 року, 13:26 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до села Оринин на Хмельниччині, розпочалася 12-та тематична зміна «Наповнимо серця музикою». Близько 100 дітей із 21 громади Донецької області приїхали для навчання, оздоровлення та відпочинку.

До Дня працівників освіти діти підготували вітальні листівки та творчі номери, що стали приємним сюрпризом для педагогів центру. Кульмінацією свята став концерт учнів, який порадував усіх присутніх яскравими виступами та подарував незабутні емоції.

У Центрі гармонійно поєднують навчання в школі з розважальними заходами, спортивними змаганнями, а також заняттями в студіях та секціях за інтересами. Екскурсії та прогулянки мальовничими куточками Хмельниччини й історичними місцями наповнюють дітей енергією та новими враженнями.

Відпочинок лише починається, і попереду на дітей чекає багато цікавих подій! Буде незабутньо!

Звертаємо увагу, що перебування учнів закладів освіти області у центрі є безкоштовним для батьків. Всі витрати на програму відпочинку покриває Донецька обласна державна адміністрація. Щоб відправити дитину до центру, необхідно звернутися до відділу освіти своєї громади.