портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для понад 21 тисячі родин, знеструмлених через обстріли та негоду

Опубліковано 17 квітня 2024 року, 11:28

За добу, попри постійні обстріли регіону, фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло майже у 7 тисяч домівок, знеструмлених через бойові дії. Окрім того, енергетики повернули електропостачання у 14,8 тисяч осель, постраждалих через негоду. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Вчора негода додала роботи енергетикам: штормовий вітер ламав гілки та валив дерева. За добу аварійно-ремонтні бригади повернули електропостачання жителям 57 населених пунктів. Світло повернулося в оселі 14 811 родин, знеструмлених через негоду.

У той же час на території Донеччини тривають активні бойові дії. Продовжуються обстріли, ракетні та авіаудари. За інформацією Вадима Філашкіна, очільника області, за останню добу населені пункти регіону були обстріляні 9 разів.

За 16 квітня енергетикам вдалося повністю чи частково відновити електрику у 25 населених пунктах області. Знову підключені до електропостачання домівки 6 908 родин.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 784 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!