портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для 33,3 тисяч домівок, знеструмлених через негоду та обстріли

Опубліковано 13 червня 2024 року, 11:25

За останню добу бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання у 27 населених пунктах, знеструмлених як через негоду, так і через постійні бойові дії на Донеччині. Завдяки цьому світло повернулося в домівки 33,3 тисячі родин прифронтового регіону. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти одразу, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Ураганний вітер та сильна злива місцями із градом спричинили цілу низку руйнувань на Донеччині: повалені дерева, пошкоджені лінії електропередач та обладнання. За вечір фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити роботу 176 трансформаторних підстанцій та повернути світло у 7 населених пунктів. Оселі 22,6 тисяч родин, знеструмлених через негоду, знову з електрикою. Енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання ще 21 трансформаторної підстанції, двох населених пунктів та виконанням заявок.

Крім того, за останню добу енергетикам вдалося відновити електропостачання 20 населених пунктів, знеструмлених через постійні бойові дії на Донеччині. Це дало змогу повернути електрику у 10,7 тисяч домівок. Пошкодження енергоінфраструктури через постійні обстріли продовжуються. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Над відновленням електромереж в регіоні продовжують працювати понад 70 бригад енергокомпанії.

Нагадаємо: якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. 

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!