портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу на Донеччині повернули світло в оселі понад 24 тисяч родин, без електропостачання залишаються 80 населених пунктів

Опубліковано 05 жовтня 2022 року, 16:24

В Донецькій області не стихають бойові дії. Попри це фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли минулої доби повністю чи частково відновити електропостачання 9 населених пунктів Покровського, Бахмутського та Краматорського районів. Світло повернулося в домівки 24 147 родин. Енергетики приступають до ремонтів одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Найбільше відновлень вдалося виконати у Бахмутському районі – цей напрямок залишається одним із найважчих. Зокрема, у Торецькій громаді енергетики змогли за добу відновити світло для 15 тисяч родин. У Бахмутській менше ніж за добу відновлене світло понад 1 тисячі родин, і за добу – ще понад 4 тисяч родин.

Крім того енергетикам вдалося з дозволу військових повернути світло понад 2 тисячам родин Слов’янської громади. Та виконати низку ремонтів у Краматорській, Костянтинівській та Мар’їнській громадах.

На Донеччині тривають активні боєзіткнення. Через постійні обстріли та відсутність доступу без світла поки що залишаються 80 населених пунктів. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський.