портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Педагогічні працівники Донеччини отримають ноутбуки для організації якісного освітнього процесу

Опубліковано 05 жовтня 2022 року, 16:59

Педагогічні працівники Донеччини отримають ноутбуки «Chromebook» для організації якісного освітнього процесу, повідомляє Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Освітяни Донеччини продовжують гідно тримати «освітянський фронт».  У дистанційному форматі надають освітні послуги 298 закладів загальної середньої освіти, у яких навчаються 104,7 тис. учнів.  З початку навчального року розпочали діяльність у дистанційному форматі 23 заклади професійної (професійно-технічної) освіти, у яких здобувають освіту майже 5,5 тис. осіб.

Донецька область отримала 1 102 од. ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. Проєкт є продовженням ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», а його реалізація стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією Google та за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.

Частину пристроїв отримали педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які тимчасово працюють і проживають у Дніпропетровській області. Найближчим часом ноутбуки отримають й інші педагогічні працівники закладів освіти області.

За матеріалами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації

Інші новини за темою