портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу світло повернули у домівки майже 7 тисяч родин Донеччини, без електропостачання залишаються 110 населених пунктів області

Опубліковано 17 серпня 2022 року, 16:02

За 16 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновити світло у 12 населених пунктах облаті. У Бахмутському, Краматорському та Покровському районах вдалося знову заживити 6 725 родин.

Вже другий день поспіль енергетикам вдається отримати доступ на проведення робіт та виконати ремонти низки зруйнованих обстрілами мереж у Бахмутській громаді. Тут вчергове заживлені домівки понад 2 тисяч родин. Напередодні спеціалістам енергокомпанії також вдалося відновити електропостачання понад 2 тисяч родин цієї громади. Наразі це один із найважчих напрямків, що страждає від постійних та масованих обстрілів. Ще один складний напрямок – Слов’янський. Однак енергетики змогли вчора відремонтувати ряд пошкоджень та повернути світло у понад 2 тисячі домогосподарств Слов’янської громади. Крім того учора проведені ремонти у Краматорській, Мар’їнській та Торецькій громадах.

Обстріли не припиняються та продовжують руйнувати мережі на Донеччині. Наразі без електропостачання залишаються 110 населених пунктів області, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі