портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За тиждень відновлено електропостачання майже 47 тисяч родин у Донецькій області

Опубліковано 22 серпня 2022 року, 17:52

За минулий тиждень аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових виконати ремонти та повністю чи частково відновити світло у 97 населених пунктах. Знову отримують електропостачання 46 819 родин. Нагадаємо, що електромережі постійно знеструмлюються внаслідок активних бойових дій в Донецькому регіоні. Тож енергетикам доводиться постійно ремонтувати пошкоджені через обстріли мережі та обладнання та відновлювати світло мешканцям Донеччини, де є така можливість та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Зокрема вчора фахівцям енергокомпанії вдалося потрапити до низки місць пошкоджень мереж та повністю чи частково повернути світло понад 2 тисячам жителів 5 населених пунктів Бахмутського, Покровського та Краматорського районів. Найбільше відновлень – у Торецькій громаді. Менше ніж за добу тут відновлене світло для 1,4 тисяч домогосподарств. Працювали енергетики також у Бахмутській, Костянтинівській та Селидівській громадах.

На Донеччині зберігається вкрай складна ситуація. Обстріли постійно знеструмлюють мережі та руйнують обладнання. Без електропостачання лишається 107 населених пунктів, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі