портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Переселенцю з Краматорська служба зайнятості знайшла роботу в Броварах

Опубліковано 22 серпня 2022 року, 16:59

Складна ситуація у Краматорську змушує людей покидати рідне місто. Серед них і В’ячеслав Кононенко, який вирішив виїхати до Броварів. На новому місці він намагався самотужки вирішити питання працевлаштування, але всі спроби виявились марними.

Опрацьовуючи самостійно різноманітні джерела вакансій, потрібної роботи не знайшов. В той же час співпрацю з фахівцем Краматорського центру зайнятості В’ячеслав не припиняв. Спеціаліст запропонував чоловікові розглянути можливість працевлаштування до великих мережевих супермаркетів, в яких завжди є можливість кар’єрного росту, підтримка працівників та корпоративна політика.

В’ячеславу було запропоновано вакансію завідувача секції в гіпермаркеті «Епіцентр». Його досвід, навички та знання повністю влаштували керівництво підприємства. Чоловік успішно пройшов співбесіду з роботодавцем та був працевлаштований. Обставини сьогодення стають на заваді реалізації багатьох планів українців, але фахівці служби зайнятості завжди підтримують та допомагають у здійсненні цих прагнень.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою