портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло у 1,8 тисяч осель

Опубліковано 20 серпня 2024 року, 14:30

19 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі продовжквали працювати над відновленням мереж після обстрілів та повернули електропостачання у 1 населений пункт. Знову зі світлом 1,8 тисяч домівок жителів Донеччини. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе задля відновлення електропостачання в прифронтовому регіоні.

Минулої доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання одного населеного пункту. Знову з електрикою 1 865 осель жителів прифронтової Донеччини.

Важкі бої в Донецькій області тривають. За інформацією Національної поліції, минулої доби на Донеччині зафіксовано 2,7 тисяч обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. 

Обстріли Донеччини тривають і продовжують руйнувати мережі та обладнання. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 909 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.  

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!