портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 16 жовтня 2024 року, 09:00

1 березня 2022 року на подвір’ї власного будинку в місті Волноваха загинув 36-річний Ігор Вєрік 

Ігор народився у Волновасі. Закінчив професійно-технічне училище і працював приймальником поїздів. У вільний час займався спортом. Також чоловік був майстром з виготовлення мангалів. Це хобі приносило йому задоволення і додатковий заробіток. 

«Вєрік – так лагідно всі кликали мого Ігорка… Він був люблячим чоловіком, на якого я завжди могла розраховувати. Ніколи не сумнівалась, що він буде поряд, підтримуватиме і захищатиме. Він був неймовірним татом, який обожнював своїх дівчаток. З усіма питаннями і бажаннями вони бігли до нього, а він все вирішував, виконував. Робив їхнє дитинство щасливим. Ігор був неймовірно чесною, щирою і доброю людиною, яка несла світло у це життя», – сказала дружина Ірина.

«У роботі Ігор був завжди відповідальним, справедливим, цілеспрямованим, чесним. Не віриться, що нашого Вєріка більше немає з нами…», – додали колеги.

В Ігоря залишилися дружина, дві доньки й інші рідні.

О 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання. Донецька ОВА та платформа Меморіал: вбиті росією  вшановують пам’ять убитих росіянами жителів Донеччини.