портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 30 квітня 2023 року, 09:00

Щодня о 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами жителів Донеччини.

Ігор Комаров загинув у березні 2022-го в Маріуполі. Точні обставини трагедії невідомі. Наймовірніше, він отримав осколкові поранення  під час чергового бомбардування міста російськими військами. Йому було 64 роки.

«З початком повномасштабної війни Ігор зі своєю дружиною Людмилою Щербаковою залишалися вдома у рідному Маріуполі. 10 березня в їхню квартиру в Центральному районі, що на  вулиці  Купріна, поцілив снаряд. Їхня домівка згоріла», – розповіла сестра Ігоря Комарова. 

У ті дні окупанти завдавали масованих авіаударів по Маріуполю, скидаючи бомби на житлові будинки, руйнуючи цивільну інфраструктуру. Подружжю вдалося врятуватися, але згодом вони знову потрапили під вогонь ворога – ймовірно поблизу кінотеатру «Савона».

Ігор Комаров народився та мешкав у Маріуполі. Багато років життя присвятив роботі на підприємстві «Укртелеком». Його поважали і цінували колеги. На момент вторгнення Ігор уже був на пенсії. Чоловіка пригадують чесним, щирим та людяним. Він був ерудованою людиною, багато читав. Мав енциклопедичні знання з багатьох сфер. Захоплювався музикою.

Ігоря Комарова поховали на Старокримському цвинтарі у Маріуполі. Його дружина Людмила Щербакова зникла безвісти.

З 24 лютого росіяни вбили 1487 мирних жителів Донеччини, поранили ще 3452. Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. 

Пам'ятаймо!