портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Запрошуємо молодь Донеччини до обласного онлайн-заходу до дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Опубліковано 13 лютого 2024 року, 15:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Запрошуємо молодь Донеччини до обласного онлайн-заходу до дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. 

Незважаючи на те, від тих подій пройшло вже 10 років і полеглими Героями наповнилася сучасна історія України, ми маємо не забувати вклад тих, хто в вирішальний момент нашої країни відстояв право незалежності, демократії та гідності. 

Згадати хронологію часів Майдану, розкрити вклад молодих людей, які брали участь подіях Революції гідності, зокрема Донеччини, та оцінити внесок молоді у подіях загальнодержавного рівня спробуємо під час онлайн зустрічі 20 лютого о 13.00 з експертами та експертками. 

Молодь - це динамічна сила, що призводить до змін в країнах протягом багатьох століть і як свою енергію впливу реалізувати під час війни  дізнаємось під час практичного блоку з головою Донецької обласної молодіжної ради.

Реєструйся за посиланням до 19 лютого за формою

https://forms.gle/ZzQV8MYdgwDwfk956

Захід проводиться Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької обласної адміністрації