портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення

Опубліковано 25 квітня 2024 року, 21:29 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У Донецькій області проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Курахівській міській та Удачненській селищній військових адміністраціях, Нікольській селищній раді.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Курахівській міській військовій адміністрації, до якого долучилися представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, серед іншого, йшлося про стан надання первинної медичної допомоги на території громади; домашнє насильство та організацію оздоровлення дітей у 2024 році.

Ключові питання, які обговорили на засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Нікольській селищній раді, - підтримка від держави для створення або розширення бізнесу; стан реалізації ветеранської політики та робота з військовослужбовцями та членами їх родин за І квартал 2024 року.

Учасниками засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Удачненській селищній військовій адміністрації було порушено такі актуальні питання як оздоровлення дітей та порядок надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів тощо.

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань.