портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 25 квітня 2024 року, 20:12

🔹Щонайменше 1 людина загинула в Очеретиному. 4 поранених у Красногорівці і один у Гірнику. Це наслідки сьогоднішніх обстрілів Донеччини. Крім того, ворог відкривав вогонь по іншим населеним пунктам області.

🔸Під вогонь потрапило і Удачне — за попередньою інформацією, росіяни ударили по селищу ракетою. Там 2 людини загинули і 1 поранена. Також 1 людина загинула у селищі Курахівці.

🔹Волинь прийматиме мешканців Донеччини. З 2 травня розпочинається безкоштовна евакуація до територіальних громад Волинської області.  Поїзд курсуватиме 1 раз на 8 днів. Влада надасть безкоштовне житло та інші види соціальної допомоги.

🔸Сіверська міська військова адміністрація спільно з Бахмутською районною військовою адміністрацією передали чергову партію допомоги 54 механізованій бригаді. Зокрема, для військових придбали 2 розвідувальних дрони. Передали і інше військове обладнання.

🔹14150 жителів Донеччини долучились до відбудови регіону з початку дії урядового проєкту «Армія відновлення». За участь у таких роботах сплачують щонайменше 8000 грн за місяць. Охочих запрошують долучитися до корисної справи.