портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Мангушській селищній раді

Опубліковано 19 вересня 2024 року, 10:05 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

18 вересня відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Мангушській селищній раді, до якого долучилися представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

На засіданні говорили про «Єдине вікно послуг» від Державної служби зайнятості та роботу служби у справах дітей Мангушської селищної ради.

Крім того, представник Данської Ради у справах біженців Світлана Котляр розповіла присутнім про діяльність організації. Данська рада у справах біженців допомагає біженцям та внутрішньо переміщеним особам в усьому світі, надаючи їм екстрену допомогу, відстоюючи їхні права та розширюючи їхні перспективи на краще майбутнє. 

Починаючи з лютого 2022 року, ця організація долучається до загального екстреного реагування в Україні, розробляючи та імплементуючи стратегії реагування на потреби по всій Україні в довгостроковій перспективі, здійснюючи діяльність у таких секторах як соціально-правовий захист, юридична та гуманітарна підтримка, відновлення житла, гуманітарне розмінування, розбудова миру та розвиток потенціалу.

Керівник гуманітарного напрямку всеукраїнської Благодійної організації «Конвіктус Україна», менеджер проєктів організації Максим Максимчук повідомив про взаємодію у сфері подолання гуманітарної кризи та партнерство у наданні допомоги найуразливішим групам населення з релокованих громад.

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань та визначені подальші напрями співпраці.